Maisdrive & Farmers Country Path van 24 juli t/m 29 augustus 2020

mais drive & farmers country path

Uniek op deze manier ............Super Friday & Super Saterday
                                                        24-07 t/m 29-08-2020

Achter op het terrein van de kinderboerderij is een groot perceel mais van 10.000 m2.
Dit jaar anders van opzet dan andere jaren dit heeft alles te maken met Covid 19. Maar we denken dat we toch wat unieks kunnen aanbieden en wel een 
maisdrive. Je kunt met het gezin in de auto door de mais.  
Elke vrijdag en zaterdag ochtend tot 29-08 is er een 
maisdrive inclusief brunch (€ 4,- of € 5,- p/p). Tussen 9;30-12;30 kan er ook tegen een kleine vergoeding zonder brunch (€ 4,- per auto) worden genoten van de maisdrive. Deze zit vol verassingen ( ook voor de kinderen) en wetenswaardigheden. Al met al een totale nieuwe beleving die ook nog een coronaproof is.
Wanneer men van  een brunch gebruik wenst te maken kan de bestelling bij binnenkomst vanuit de auto worden doorgegeven. Na het verlaten van de
maisbeleving wordt de brunch overhandigt aan de route. Vervolgens zijn er gezellige zitjes gecreëerd waar de auto naast kan worden geparkeerd. Dit alles met voldoende  afstand tot de overige "drivers"

Daarnaast is er op de vrijdagen en zaterdagen de middagen 13:00-17:00 uur het Farmers Country Path  geopend
Het Boerenlandpad ( Farmers country path ) is een looproute van ongeveer 700 meter door bos en sloten evenals over maaipaden en langs akkers. Dit pad zit vol educatie en spellen. Bij aanvang ontvangen de deelnemers bij het Boerenlandpad loket een startformulier waar alle spellen & raadsels op staan. In groepen van max 6 personen kunnen de spellen worden gespeeld in licht competitie verband. Meedoen is het belangrijkste wat er is. Daarom zijn er spellen van werkelijk elk niveau. Ook vanwege de vele educatieve elementen in het Boerenlandpad is het uiterst geschikt voor jong & oud. De deelnemersduur van het pad bedraagt ongeveer 60 minuten ( sterk afhankelijk van interesses en intensiviteit ). De kosten voor deelname zijn € 1,- per persoon. Deelname aan dit spel kan niet zonder dat men entree ( €2,50 p/p ) betaald heeft bij de ingang van Feltsigt of in het bezit is van een jaarabonnement. Dit is zo omdat op het terrein van Feltsigt  de start en finish is van het Boerenlandpad en er voor of na deelname vrij gespeeld en gerecreëerd kan worden aldaar.