Kapschuur De Olde Loose

PHOTO 2023 06 02 16 04 55 (1)

Feestje?

Heb jij een familiereünie, is oma of opa jarig en zoek je een mooie plek om dit te vieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een voormalige varkensschuur omgebouwd tot een toplocatie voor feestvarkens. 

Op het erf van Recreatie & Kinderboerderij Feltsigt is een oude kapschuur opgeknapt en omgeturnd tot een pracht van een feestlocatie. Het oudste gedeelte dateert uit +/- 1900 en werd destijds gebruikt als varkensschuur. In de jaren ‘60 is de schuur uitgebreid en werd ze vooral gebruikt als opslag voor verschillende (boeren)werktuigen en voor graan. In 2017 is het dak vernieuwd en werden er zonnepanelen geplaatst. Tijdens de laatste verbouwing in 2023 is de ruimte geschikt gemaakt voor feesten en partijen. De charme van vroeger is behouden gebleven, niet alleen in het gebouw zelf maar ook in de aankleding. Er staan volop attributen uit het verleden, waarover we je van alles kunnen vertellen – en dat doen we graag. 

De ruimte is geschikt voor circa 40 volwassenen en is uit te breiden met een tent om plaats te bieden aan ongeveer 70 mensen. Er is een (koffie)bar inclusief een koeling die door ons wordt klaar gezet met drankjes. Ook zijn er verschillende opties voor lekker eten. Wil je een foodtruck die voorziet in allerlei tapas of een goede barbecue? Wij kunnen dit voor je regelen of we  brengen je in contact met anderen die dit met veel plezier verzorgen. En wil je meer dan zitten, eten en drinken? Als groepsactiviteit kan het Boerenlandpad worden gelopen; een wandelroute met spel en educatie voor volwassenen en kinderen.

De kapschuur is beschikbaar voor feesten en partijen op donderdag tot en met zondag tijdens het openingsseizoen van Feltsigt.

Voor meer informatie: bel of mail

Volg je ons ook op social media?

Via Facebook en Instagram houden we je op de hoogte van speciale acties en andere bijzonderheden. Leuk als je ons ook gaat volgen!

Contact via WhatsApp

Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar.

Openingstijden
Woensdag 13.00 - 18.00 uur
Donderdag 13.00 - 18.00 uur
Vrijdag 13.00 - 18.00 uur
Zaterdag 13.00 - 18.00 uur
Zondag 13.00 - 18.00 uur

Tijdens de vakanties hanteren wij dezelfde openingstijden.

Entree: € 3,00 p.p. Bekijk ook de abonnementen.

Er is een pinautomaat aanwezig.

Adresgegevens

Recreatie en Kinderboerderij Feltsigt
Bekveldseweg 5
7255 KG Bekveld (gem. Bronckhorst)

0575 - 22 80 06
www.feltsigt.nl

realisatie website: StudioDubbel