Moestuin Feltsigt

Spelend leren over eten

In onze moestuin kunnen kinderen leren hoe leuk en lekker het is om je eigen groenten te verbouwen. Vrijwilligers onderhouden de moestuin. Zij verbouwen overbekende groenten als spinazie en sla tot vergeten groenten als pastinaak en postelein.

Op een vaste dag in de week kunnen schoolklassen de moestuin bezoeken. De schoolkinderen krijgen dan informatie over het telen van groente en fruit. Ze kunnen zelf tuinieren onder leiding van de vrijwilligers.

Op 26 januari 2015 is de stichting BuitenGewoonBuiten opgericht die de aanleg en beheer van de moestuin mogelijk maakt. De stichting, waaronder de moestuin valt, is ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een of meer dagdelen willen komen helpen in de moestuin met alle voorkomende klussen.

Wil je de stichting helpen of zelf tuinieren? Vind je de educatieve moestuin een goed initiatief en wil je het financieel ondersteunen? Mail je gegevens naar gbbekveld@gmail.com en wij nemen contact met je op.

Volg je ons ook op social media?

Via Facebook en Instagram houden we je op de hoogte van speciale acties en andere bijzonderheden. Leuk als je ons ook gaat volgen!

Contact via WhatsApp

Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar.

Openingstijden

‚ÄčOp dit moment zijn wij gesloten.

Ons seizoen start weer op zondag 2 april 2023.

Entree: € 3,00 p.p. Bekijk ook de abonnementen.

Er is een pinautomaat aanwezig.

Adresgegevens

Recreatie en Kinderboerderij Feltsigt
Bekveldseweg 5
7255 KG Bekveld (gem. Bronckhorst)

0575 - 22 80 06
info@feltsigt.nl
www.feltsigt.nl

realisatie website: StudioDubbel