Leuke arrangementen voor groepen kinderen

Bekijk hieronder wat er allemaal mogelijk is bij ons. Je kunt ons ook altijd even bellen voor meer informatie.

Schooluitje

Schooluitje kinderboerderij Achterhoek

Kinderfeestje

Ook de ezels krijgen eten

Bijenexcursie


deze zwerm bijen is even later weer veilig in hun kast gekomen

Wij organiseren bijenexcursies voor scholen en groepen groter dan 15 personen. Binnenkort vertellen we hier meer over op deze site.
Je kunt ons altijd bellen voor meer informatie.

Rondleiding in dialect

rondleiding in dialect

Op zaterdag en zondag geven wij rondleidingen in het plaatselijke dialect. Wil je zo'n rondleiding, neem dan vooraf even contact met ons op!
Nederland kent vele streek talen en dialecten, één daarvan is het Nedersaksisch. Deze taal wordt gesproken van Groningen tot aan de grote rivieren en een heel stuk van het Duitse land. De Achterhoekse streektaal valt ook onder het Nedersaksisch. De streektalen hebben een beetje moeite om zich staande te houden, maar toch is er een tendens dat men zich er niet meer voor schaamt. Mede door de hedendaagse popmuziek uitgevoerd in streektalen is de streektaal weer dichterbij de mensen komen te staan. Om dit te stimuleren zijn onze infoborden zowel in het Achterhoeks als in het ABN. Voor diegenen die moeite heeft om de streektaal te lezen, is dit ook mooi lesmateriaal!

Erg leuke kinderboerderij!
Veel te doen voor de kinderen en er zijn ook dieren die je lekker op schoot kunt aaien en waar je bij kan gaan zitten.
heerlijk voor de kinderen en ook prettig dat je als ouders even lekker een kopje koffie kunt drinken met wat lekkers erbij! en voor de kids is er ook van alles te krijgen!


Daisy de Boer2 augustus 2019, Facebook

Moestuin Feltsigt

In onze moestuin kunnen kinderen leren hoe leuk en lekker het is om je eigen groenten te verbouwen.
Vrijwilligers onderhouden de moestuin.
Zij zullen er allerlei soorten groenten gaan verbouwen van overbekende groenten als spinazie en sla tot vergeten groenten als pastinaak en postelein.
Op een vaste dag in de week kunnen schoolklassen de moestuin bezoeken. De schoolkinderen krijgen dan informatie over het telen van groente en fruit. Ze kunnen zelf mee tuinieren onder leiding van de vrijwilligers. Mail naar info@feltsigt.nl of bel ons voor meer informatie! 

Moestuin Feltsigt


De stichting is ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een of meer dagdelen willen komen helpen in de moestuin met alle voorkomende klussen.Wil je de stichting helpen? mail naar bgbbekveld@gmail.comVind je de educatieve moestuin een goed initiatief en wil je het financieel ondersteunen? Ook dat kan, mail naar bgbbekveld@gmail.com en wij sturen je de bankgegevens toe.
Op 26 januari 2015 is de stichting BuitenGewoonBuiten opgericht die de aanleg en beheer van de moestuin mogelijk wil maken.

Meer lezen over de activiteiten voor groepen?