Het leukste kinderfeestje in de Achterhoek!

Wil jij een leuk, origineel en betaalbaar kinderfeestje? Waar kinderen heerlijk buiten kunnen zijn en van alles met en rond de dieren kunnen beleven? En ook nog wat opsteken over de dieren? Lees dan snel verder!
Je kinderfeestje in de Achterhoek bij recreatieboerderij Feltsigt: daar kun je mee thuiskomen!

Kinderfeestje low budget zonder reservering- zomer

Wil je graag een kinderfeestje geven voor je dochter of zoon maar zelf bepalen hoeveel je ervoor uitgeeft? En geen verplichtingen willen? Dat kan! Je betaald de entree en je bepaalt zelf wat de kinderen krijgen aan lekkers en drinken. De kinderen kunnen heerlijk spelen zowel binnen als buiten, de dieren knuffelen of de ezels borstelen & als ze dat willen de dieren voeren met voer uit de voerautomaat. (bij dit partijtje is er geen gelegenheid om een ponyritje te maken)

Kinderfeestje in de Achterhoek - zomer

We beginnen het kinderfeestje altijd bij ons in de kantine/ zitschure. We leggen uit wat we gaan doen. 
De jarige wordt natuurlijk extra in het zonnetje gezet. De kinderen kunnen lekker spelen op het voetbalveld, in de zandbak of ballenbak, met alle speeltoestellen en met de vele beschikbare trekkers en fietsen.
Bij iets minder mooi weer speel je lekker in de dierenschuur en kun je met de konijnen knuffelen. Boven de kantine/zitschure is er een speelzolder waar de kinderen heerlijk kunnen spelen met allerlei speelgoed. Er is zelfs een ballenbak!
Ondertussen zorgen wij ervoor dat ze genoeg te drinken en te smikkelen krijgen. Tussen het spelen en cavia’s knuffelen door kan er een ritje gemaakt worden op de rug van een pony. Uiteraard worden ze hierbij goed vastgehouden. De kinderen kunnen eieren rapen bij de kippen en de dieren voeren. Dat laatste vinden zowel de dieren als de kinderen altijd erg leuk. Na al dat spelen en dieren verzorgen zullen de kinderen zelf ook trek hebben gekregen, dus dan is er tijd voor pannenkoeken en poffertjes.

Kinderfeestje  zomer en zomer+  zijn alleen mogelijk op de woensdag & zaterdagmiddag van de 1ste zondag van april tot en met de herfstvakantie.

lekker op de bank zitten met een cavia op schoot

Wie de mooiste koprol kan maken

ijsje eten op kinderfeestje

Arrangementen kinderfeestje zomer 

€7,50 per kind

  • Entree
  • Onbeperkt ranje
  • Snoepje
  • Chips
  • Waterijs
  • Onbeperkt poffertjes of pannenkoeken
  • De jarige krijgt een kadootje!
  • Heel veel speelplezier met en tussen de dieren!

Eventueel kun je bij het arrangement 'kinderfeestje in de Achterhoek - zomer' nog het volgende bijboeken:

kinderfeestje zomer plus

€9,- per kind

  • Cake versieren met slagroom en spikkeltjes 
  • keuze uit waterijsjes en boerderij-ijsjes gluten en lactosevrij oa 

Ouders betalen €2,50 en dat wat ze hebben besteld.
Reserveren is belangrijk. Zo kunnen wij alles goed voor jullie regelen van tevoren. Reserveren kan telefonisch of via de mail (info@feltsigt.nl). 

Kinderfeestje in de Achterhoek - winter

Wat is er nou leuker om toch ook in het winterseizoen een sfeervol kinderfeestje in de Achterhoek te vieren? Lekker buitenspelen, met hooi ravotten, konijnen en cavia's knuffelen en nog veel meer.?
En wanneer je het koud hebt gekregen ga je lekker in de verwarmde zitschure/ kantine spelen op de speelzolder of knutselen aan de grote tafel.
Wij zorgen dat er voldoende is maar wil je zelf wat meenemen om te knutselen dan mag dat ook. Daarnaast gaan we de dieren voeren samen met de boerin en als het droog is kan er een ponyritje worden gemaakt op onze pony Lisette.
Doordat het in de wintermaanden vroeger donker zal zijn is er de mogelijkheid om de partijtjes op verschillende tijden te laten beginnen.
Zo kun je er voor kiezen om b.v. tegen 11.00 uur te beginnen en tegen 16.00 uur te eindigen.

Vanaf €8,50 per kind

De prijzen voor de winterarrangementen zijn €8,50 en €10,-.
€8,50 ; entree, onbeperkt ranja, snoepje, chips, ijsje poffertjes en pannenkoeken
€10,- ; entree, warme chocolademelk, cake versieren, ranja, snoepjes, chips, ijsje, poffertjes en pannenkoeken

kinderfeestje in de achterhoek - winter
ijsje eten op kinderfeestje

Reserveren is belangrijk. Zo kunnen wij alles goed voor jullie regelen van tevoren. Reserveren kan telefonisch of via de mail (info@feltsigt.nl). 

Meer informatie?

Meer weten over dit leuke feestje in de Achterhoek? Kijk eens op onze contactpagina.
Onder de knop vind je onze contactgegevens en de routebeschrijving. Bel ons gerust als er nog vragen zijn.

    Het was super allemaal!    

Vandaag een geweldig kinderfeestje van mijn dochter bij Feltsigt gehad. Alles goed geregeld en verzorgd!! De kinderen hebben zich heel goed vermaakt. Pony gereden, dieren eten gegeven, konijnen geknuffeld....super allemaal. Heel erg bedankt!!

Groetjes Veroniek

Veroniek van Berkum