Rondleiding in dialect

A'j plat könt praot'n, mo'j ut neet laot'n

Van donderdag tot en met zondag geven wij rondleidingen in het plaatselijke dialect. Wil je zo'n rondleiding, neem dan vooraf even contact met ons op per telefoon of mail!

Nederland kent vele streek talen en dialecten, één daarvan is het Nedersaksisch. Deze taal wordt gesproken van Groningen tot aan de grote rivieren en een heel stuk van het Duitse land. De Achterhoekse streektaal valt ook onder het Nedersaksisch. De streektalen hebben een beetje moeite om zich staande te houden, maar toch is er een tendens dat men zich er niet meer voor schaamt.

Mede door de hedendaagse popmuziek (Normaal, Jovink, Boh Foi Toch) uitgevoerd in streektalen is de streektaal weer dichterbij de mensen komen te staan. Om dit te stimuleren zijn onze infoborden zowel in het Achterhoeks als in het ABN. Voor diegenen die moeite heeft om de streektaal te lezen, is dit ook mooi lesmateriaal!

Volg je ons ook op social media?

Via Facebook en Instagram houden we je op de hoogte van speciale acties en andere bijzonderheden. Leuk als je ons ook gaat volgen!

Contact via WhatsApp

Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar.

Openingstijden

​Woensdag-, donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13:00-18:00 uur. 

Tijdens de vakanties hanteren wij dezelfde openingstijden.

Entree: € 3,00 p.p. Bekijk ook de abonnementen.

Er is een pinautomaat aanwezig.

Adresgegevens

Recreatie en Kinderboerderij Feltsigt
Bekveldseweg 5
7255 KG Bekveld (gem. Bronckhorst)

0575 - 22 80 06
info@feltsigt.nl
www.feltsigt.nl

realisatie website: StudioDubbel