Route

Kinderboerderij bij Zutphen en Doetinchem

Recreatie- en kinderboerderij Feltsigt nabij Zutphen en Doetinchem is leuk voor jong en oud. Stap dus op de fiets of in de auto en kom eens bij ons kijken! Vanuit Doetinchem en Zutphen sta je zo bij ons op de stoep.

Wij zijn te vinden aan de Bekveldseweg 5 in Bekveld, een buurtschap in de driehoek van Hengelo Gelderland, Keijenborg en Toldijk in de gemeente Bronckhorst.

Vanuit Zutphen (20 minuten) ga je naar Toldijk. Op de rotonde driekwart rond richting Hengelo. Eind van de straat linksaf, de Schiphorsterstraat op. Einde van de weg rechtsaf. Deze weg volgen tot de kruising, daar rechtsaf de Hogenkampweg op. Als je 500 meter na het bord 'Bekveld' rechtsaf slaat, ben je op de Bekveldseweg.

Vanaf Doetinchem (10 minuten) neem je de rondweg naar Hengelo (de N316). Bij tankstation (BP) linksaf richting Keijenborg, daarna de eerste weg rechts. Bij de tweede kruising rechtsaf de Hogenkampweg op. Je komt nu langs het bordje Bekveld. Als je aan de rechterkant de basisschool ziet, kun je linksaf de Bekveldseweg op.

Volg je ons ook op Facebook?

Via ons Facebook kanaal houden we je op de hoogte van speciale acties en andere bijzonderheden. Leuk als je ons ook gaat volgen!

Openingstijden

​Woensdag-, donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13:00-18:00 uur. 

Tijdens de vakanties hanteren wij dezelfde openingstijden.

Entree: € 2,50 p.p. Bekijk ook de abonnementen.

Er is geen pinautomaat aanwezig.

Adresgegevens

Recreatie en Kinderboerderij Feltsigt
Bekveldseweg 5
7255 KG Bekveld (gem. Bronckhorst)

0575-462828 of 06-83262081
info@feltsigt.nl
www.feltsigt.nl

realisatie website: StudioDubbel