Winkeltje

Biologische producten, kado's en abonnementen

Biologische producten

Op Kinderboerderij Feltsigt kun je terecht voor een klein assortiment biologische en streekproducten. Zoals streekhoning en honingwijn*. We schenken voor de gasten sappen (aarbei-appel, peer-appel en appelsap) van Fruitbedrijf Horstink uit Rha.
* tijdelijk niet verkrijgbaar

Het ijs is afkomstig van IJsboerderij De Steenoven.  Dit is roomijs (glutenvrij) en sorbetijs (gluten en lactosevrij) in bekertjes zijn. Ook zijn waterijsjes te verkrijgen.

Onze cake die u kunt bestellen op het terras is huisgemaakt en volgens een "geheim" recept. Verse kippeneieren zijn uiteraard te koop en als ze nog niet geraapt zijn bestaat die mogelijkheid, verser kun je ze dan niet krijgen.

Er is een biologische groentetuin aanwezig, deze wordt beheerd door Stichting BuitenGewoonBuitenBekveld. In de moestuin worden biologische producten gekweekt, o.a. vergeten groente. Als dit op voorraad is, kan dit tegen een kleine vergoeding gekocht worden. 

Niet alles dat u op het terras kunt bestellen is biologisch, maar er is wel goed over nagedacht voordat we een product verkopen. Vraag hier gerust naar.

Kinderboekje

Piet Pauw - Echte liefde op Feltsigt

Het kinderboekje Piet Pauw laat zich makkelijk voorlezen en de kinderen kunnen meekijken, want naast elke pagina met tekst zit een hele mooie tekening. Het verhaal speelt zich af op Kinderboerderij Feltsigt.

Kadobonnen

Wil je iemand een origineel kado geven? Verras hem of haar dan met een kadobon van Kinderboerderij Feltsigt. Deze bon kan op maat gemaakt worden. Zo kun je bijvoorbeeld een bon kado doen aan een oma en opa met kleinkinderen voor vrije entree en een kop koffie met heerlijke zelfgemaakte cake of kruidkoek en voor de kinderen een beker ranja met een snoepje. Er zijn allerlei variaties mogelijk.

Abonnementen

Kom je hier regelmatig of lijkt het je leuk om nog vaker te komen? Zoek je een origineel cadeau? Denk je misschien: mijn kind slaapt 's middags nog en dan is het de moeite niet meer waard? Dan is dit misschien wel de uitkomst. Een abonnement loopt het gehele jaar (dus van 1 januari t/m 31 december). De prijzen voor een abonnement zijn:

per persoon € 11,00
per 2 personen € 21,00
per 3 personen  € 30,00
per 4 personen € 38,00
per 5 personen € 45,00
per 6 personen € 51,00

Mail ons de namen (adresgegevens) en een groepsfoto van de personen waarvoor het abonnement bedoeld is en u ontvangt een retourmail met daarop onze bankgegevens. Wij zorgen er dan voor dat uw abonnement klaar ligt bij het eerst volgende bezoek.

Al overtuigd om een dagje naar Feltsigt te gaan? 

Op Feltsigt kun je niet alleen heerlijk spelen en knuffelen met de dieren, maar dus ook producten kopen en heerlijk wat bestellen op het terras. Een abonnement kado doen is dus een klein feestje! Kijk bij de routebeschrijving wat de snelste route naar ons toe is en kom snel een keer langs! Je bent van harte welkom!

Volg je ons ook op Facebook?

Via ons Facebook kanaal houden we je op de hoogte van speciale acties en andere bijzonderheden. Leuk als je ons ook gaat volgen!

Openingstijden

​Woensdag-, donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13:00-18:00 uur. 

Tijdens de vakanties hanteren wij dezelfde openingstijden.

Entree: € 2,50 p.p. Bekijk ook de abonnementen.

Er is geen pinautomaat aanwezig.

Adresgegevens

Recreatie en Kinderboerderij Feltsigt
Bekveldseweg 5
7255 KG Bekveld (gem. Bronckhorst)

0575-462828 of 06-83262081
info@feltsigt.nl
www.feltsigt.nl

realisatie website: StudioDubbel