Even voorstellen

Hoi, wij zijn Everlien en Albert!

Een onvergetelijk, onbezorgde dag geven aan kinderen en hun ouders en grootouders. Ze laten genieten van het buitenleven, de natuur, de dieren. Daar worden wij en onze vrijwilligers heel blij van.

Feltsigt is ontstaan uit een boerenbedrijf. Het was een boerderij met varkens, koeien en kippen. Het was hard werken, maar de bewoners waren ook heel gelukkig. Van opa en oma is het boerenbedrijf en Huize Veldzicht overgegaan naar kleinzoon Albert.

In 2006 hebben wij het boerenbedrijf veranderd naar recreatie- en kinderboerderij Feltsigt en in een nieuw jasje gegoten. Het gemengde- en kringlooplandbouw is gebleven maar aangevuld met zonnepanelen, aardwarmte, regenopvang en een eigen waterinstallatie. Dit alles verwerkt in de originele gebouwen vrij van asbest. Wij willen in deze setting laten zien hoe het boerenleven er aan toe gaat. Kinderen boerderijdieren laten zien en een fantasierijke speelplek geven. Fantasie die tot leven komt tussen de dieren, de speeltoestellen, het groen en de ruimte. We willen een fijne plek bieden voor iedereen. Of je nu uit de buurt komt of hier vakantie viert, je jong of oud bent, je gezond of ziek bent of als je een beperking hebt. Iedereen is welkom en je mag hier zijn wie je bent.

En als de kinderen met een grote lach op hun gezicht rondlopen en de ouders aan het relaxen zijn op het terras, dan kan onze dag niet meer stuk! Kom je snel een keer langs?

Volg je ons ook op Facebook?

Via ons Facebook kanaal houden we je op de hoogte van speciale acties en andere bijzonderheden. Leuk als je ons ook gaat volgen!

Openingstijden

​Woensdag-, donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13:00-18:00 uur. 

Tijdens de vakanties hanteren wij dezelfde openingstijden.

Entree: € 2,50 p.p. Bekijk ook de abonnementen.

Er is geen pinautomaat aanwezig.

Adresgegevens

Recreatie en Kinderboerderij Feltsigt
Bekveldseweg 5
7255 KG Bekveld (gem. Bronckhorst)

0575-462828 of 06-83262081
info@feltsigt.nl
www.feltsigt.nl

realisatie website: StudioDubbel