Spelen

Spelen en fantaseren

Kinderen kunnen onbezorgd spelen in de grote (deels overdekte) zandbak. Ook kunnen ze hun fantasie tot leven laten komen in de speelboot of lekker binnen, ravottend in het hooi of in de ballenbak. Ze kunnen lekker hun energie kwijt met skelteren, fietsen of steppen op de skelterbaan – of juist heerlijk tot rust komen met een cavia of konijn op schoot.

Op het terras is het heerlijk toeven voor de ouders of begeleiders. Je kunt bij ons koffie, thee, ijsjes, lunch en nog veel meer bestellen. Zo is het voor iedereen een leuk dagje uit! 

Ruimte genoeg voor iedereen

Moderne speeltoestellen

Stoere verkeerstuin

Buiten uitgespeeld? Dan is er binnen nog genoeg!

Zijn de weersomstandigheden 's wat minder? Geen probleem, onze kinderboerderij is altijd een fijne speelplek. Er is voldoende binnenruimte om je ook dan prima te kunnen vermaken. Dan neem je toch gewoon het konijn mee naar binnen en neem je hem daar op schoot? Of je beleeft jouw spannende avontuur in de hooischuur!

Op de bank met cavia op schoot

Wat kriebelt er toch op mijn rug?

Na al dat spelen cake met ranja!

Leuk voor groepen en gezinnen

Zoek je een veilige, leuke en inspirerende activiteit voor jouw kinderen of de kinderen van jouw school, kinderdagverblijf of peuterspeelzaal? 
Of lijkt het je leuk om in een ontspannen omgeving een kinderfeestje of een familiedag te organiseren? Kom dan vooral eens een kijkje nemen bij kinderboerderij Feltsigt! Bekijk ook of onze aantrekkelijke arrangementen iets voor jouw gezelschap zijn! 

Volg je ons ook op Facebook?

Via ons Facebook kanaal houden we je op de hoogte van speciale acties en andere bijzonderheden. Leuk als je ons ook gaat volgen!

Bezoek alleen op afspraak

​Woensdag-, donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13:00-18:00 uur. Meld je svp vooraf aan via deze link.

Tijdens de vakanties hanteren wij dezelfde openingstijden.

Entree: € 2,50 pp

Er is geen pinautomaat aanwezig.

Adresgegevens

Recreatie en Kinderboerderij Feltsigt
Bekveldseweg 5
7255 KG Bekveld (gem. Bronckhorst)

0575-462828 of 06-83262081
info@feltsigt.nl
www.feltsigt.nl

realisatie website: StudioDubbel