Nieuws

Nieuw: bestel je abonnement online

20 maart 2023

We maken het jullie graag makkelijk. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat vanaf vandaag abonnementen online gekocht kunnen worden! Klik hier en volg de stappen.

Het seizoen zit er weer op!

30 oktober 2022

Wij willen hierbij al onze bezoekers bedanken, wat was het fijn met jullie! Wellicht zullen we in de winter op een aantal dagen open zijn. Houd daarvoor onze website en socials in de gaten.

Wist je dat je het hele jaar (dus ook buiten het seizoen) bij ons je kinderfeestje kan vieren? Klik hier voor meer informatie.

Vroeger open vanwege het warme weer

10 augustus 2022

Omdat het de aankomende dagen heel erg warm wordt, gaan we open vanaf 10.00 uur. De dieren zijn dan ook nog fit en wij ook! Na de middag zullen de dieren, loom door de warmte, de koelte opzoeken onder een boom of in een schuur. Al naar gelang ze zelf willen. Bijkomend voordeel is dat een aantal dieren in de ochtend gevoerd wordt en dan kan er wellicht geholpen worden. Altijd feest voor de dieren en de kinderen!

Dichtbij Feltsigt logeren op de boerderij?

25 juli 2022

Wil je genieten van onze kinderboerderij én de Achterhoek nog verder verkennen? Boek dan een van de gezellige houten huisjes bij Boerderij Den Branderhorst! Als je daar logeert sta je met 5 minuten fietsen of een kwartiertje lopen bij ons in de speeltuin. Hoe gaaf is dat!

Klik hier voor informatie over logeren op Boerderij Den Branderhorst.

Afrikaanse reuzenslakken

juli 2022

Dit zijn onze nieuwe aanwinsten: Speedy & Turbo. Zij zijn Afrikaanse reuzenslakken en kunnen wel 15 centimeter lang worden. De gemiddelde slak wordt ongeveer 8 jaar oud. Ze houden van warmte, het liefst een graad of 25 en niet kouder dat 18 graden.

Maïsdoolhof

Donderdag 14 juli 2022

Vanaf donderdag 14 juli 13.00 uur is ons maïsdoolhof weer geopend. Kom ook en geniet van de spannende tocht!

Pinksteren

Zondag 5 en maandag 6 juni 2022

Onze openingstijden tijdens Pinksteren zijn beide dagen van 13.00-18.00 uur. De schapen worden dan ook geschoren. Vind je het leuk om daar bij te zijn? Houd onze social media in de gaten voor meer informatie.

Hemelvaartsdag

26 mei 2022

Op Hemelvaartsdag hanteren we aangepaste openeningstijden. We zijn dan geopend van 10.00-18.00 uur. Om 10.30 uur worden de dieren gevoerd. We vinden het leuk dat je ons daarbij helpt! Kom je ook?

Koningsdag

27 april 2022

Koningsdag wordt weer als vanouds gevierd, ook door ons. Wij zijn dan ook gesloten op 27 april. Donderdag 28 april zijn we er weer!

Kidsgeluk Achterhoek

Er op uit in de Achterhoek

Heb jij de Kidsgeluk Achterhoek app al gedownload? Bij een bezoek aan één van de deelnemende attracties scan je met de Kidsgeluk app de QR-code sticker en kun je sparen voor een leuke verrassing. Ook bij ons!

Klik hier voor de voorwaarden.

Leuk als je ons nieuws deelt!

© Kinderboerderij Feltsigt

Volg je ons ook op social media?

Via Facebook en Instagram houden we je op de hoogte van speciale acties en andere bijzonderheden. Leuk als je ons ook gaat volgen!

Contact via WhatsApp

Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar.

Openingstijden

‚ÄčOp dit moment zijn wij gesloten.

Ons seizoen start weer op zondag 2 april 2023.

Entree: € 3,00 p.p. Bekijk ook de abonnementen.

Er is een pinautomaat aanwezig.

Adresgegevens

Recreatie en Kinderboerderij Feltsigt
Bekveldseweg 5
7255 KG Bekveld (gem. Bronckhorst)

0575 - 22 80 06
info@feltsigt.nl
www.feltsigt.nl

realisatie website: StudioDubbel